CHRO community

Terug naar blog overzicht

CHRO community

 15 sep 2023 uitsnede: 1

De CHRO Community zorgt voor een succesvolle en duurzame ontwikkeling van organisaties en de mensen die daar werken. 

In goede en slechte tijden, zoals nu. We leven ons in organisaties en samen met het management vertalen we de ondernemingsstrategie naar de people strategie en zorgen we dat deze met professionele ondersteuning vanuit HR wordt gerealiseerd. Richten, inrichten en verrichten. 

Het uitgangspunt is altijd maatwerk, waardecreatie en resultaat. Samen bouwen we op jarenlange ervaring en een breed ondersteunend netwerk van professionals en het jonge talent van STAATER EXECUTIVES.

 

Deze community maakt onderdeel uit van onze STAATER Executives Growth Mentoring Communities

  • STAATER EXECUTIVES zijn gespecialiseerd in grote change trajecten, herstructurering en recovery. We hebben een trackrecord van grote herstructureringen en indrukwekkende reddingsoperaties. Maar ook van kleinere projecten.
  • STAATER EXECUTIVES bieden een brede en duurzame oplossing die het resultaat en de kwaliteit van je organisatie verbeteren.
  • Voor de opdrachtgever zijn we van meerwaarde omdat hij of zij een bestuurder inhuurt die de kennis en ervaring van een heel team met zich meebrengt en daarin wordt ondersteund door de andere expertisegebieden van STAATER EXECUTIVES.
  • Vanuit growth mentoring delen en inzetten voor opdrachten bij onze opdrachtgevers is dan ook onze kracht. Zo vullen we niet alleen tijdelijk een functie in, maar kunnen we leiding geven aan strategische verandering.


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder:

Terug naar blog overzicht